woensdag 24 april 2013

Feestelijke opening Dacia Store in Utrecht

Tekst: Tom. Foto’s: Daciamodellen.nl.

Stam geeft succesvol Dacia de ruimte.

Na een grondige verbouwing is op 14 en 15 april 2013 de geheel vernieuwde showroom van Stam Utrecht aan de Leidseweg 120 feestelijk geopend. Er is de afgelopen periode hard gewerkt om alles in orde te krijgen. Er is veel werk verzet, maar het resultaat mag er zijn. Alle reden dus voor een feestje in de eerste Dacia Special Store van Nederland.

Verspreid over het weekend brachten bijna 300 belangstellenden – waaronder veel leden van de Dacia Club Nederland - een bezoek aan deze unieke Stam-vestiging. Onder het genot van een hapje en drankje kon het complete Dacia-gamma worden bewonderd in de fraaie showroom.

Dacia Store Utrecht 01

De keuze van Stam om Dacia een eigen showroom te geven, lijkt precies op het juiste moment te zijn genomen. Het Dacia-gamma heeft zich de afgelopen maanden verjongd met de Dacia Sandero en Dacia Sandero Stepway en uitgebreid met de Dacia Lodgy. Meer nieuwe modellen zullen binnenkort worden geïntroduceerd. Twee daarvan, een veelzijdige combi-space de Dacia Dokker en de scherp geprijsde bestelauto de Dacia Dokker Van konden tijdens het openingsweekend als Nederlandse primeur aan het publiek worden getoond en de geheel vernieuwde Dacia Logan MCV staat voor de zomer op het programma.

Het merk Dacia – een dochter van Renault – is op de dalende Europese automarkt één van de positieve uitzonderingen. Bijna overal verkoopt Dacia in 2013 meer exemplaren ten opzichte van vorig jaar en de winst in marktaandeel is spectaculair te noemen. Dat steeds meer mensen kiezen voor de kwaliteit en aantrekkelijke prijs van de Dacia-modellen blijkt onder meer uit de volgende feiten: In Spanje was de Dacia Sandero begin dit jaar de meest verkochte auto, in Frankrijk steeg het marktaandeel naar 6,1% en in Groot-Brittannië werden ruim 2.000 exemplaren verkocht terwijl het merk nog met net leverbaar is aan de andere kant van de Noordzee. Ook in Nederland werden in het eerste kwartaal prima resultaten geboekt en 1.000 Dacia’s geregistreerd.

De groeiende groep Dacia-liefhebbers kunnen bij de Stam Dacia Special Store in Utrecht terecht voor het complete mobiliteitspakket: de aanschaf van een nieuwe of jong gebruikte Dacia en natuurlijk het vakkundige onderhoud van hun trotse bezit. Bij de Stam Dacia-equipe weet men zich in goede handen.

Lees ook:

Dacia Store Utrecht 02

Meer algemeen Dacia autonieuws vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Dokker, Lodgy en Logan MCV vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Sandero (Stepway) vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Duster (SUV) vind je Hier.

Alle prijzen en specificaties en brochures 2013 vind je Hier.

Heel veel tips, trucs, techniek, tunen en pimpen vind je Hier.

Alles over vakantie en kamperen met de Dacia vind je Hier.

En veel meer Dacianieuws en foto’s ook op twitter en facebook.

Alle Dacia modellen op De Dacia Site van Nederland en België

Posted: 25 april 2013 in Algemeen Dacianieuws Tags:Dacia Dokker, Dacia Dokker Van, Dacia Store, Stam, Utrecht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten