woensdag 3 april 2013

Dacia Dokker in de Nederlandse showroom

Dacia Dokker Roemenië 01Op 14 en 15 april is de officiële opening van de Dacia Special Store in Utrecht met een echte primeur namelijk de Dacia Dokker die daar voor het eerst in de Nederlandse showroom te bezichtigen is.

Alle modellen inclusief de Dacia Dokker zijn te bewonderen op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 15.00 uur.

Tom heeft voor ons alvast een kijkje genomen in de Dacia Special Store:

Afgelopen zaterdag heb ik een bezoek gebracht aan de Dacia Special Store aan de Leidseweg 120 in Utrecht. Hier opent de Stam Groep over twee weken officieel de eerste Dacia Special Store van Nederland. In Frankrijk zou men het een Dacia Box noemen, maar Stam heeft vooralsnog voor een andere benaming gekozen om het duidelijke onderscheid met de andere Renault-vestigingen aan te geven.

Dacia Store Stam Utrecht 01

De uiterst sympathieke Pascal Boehle kan potentiele en huidige Dacia-rijders alle modellen van deze Roemeense Renault-dochter tonen en natuurlijk verkopen. Een dochter waar Renault trots op mag zijn en die een belangrijke bijdrage levert aan de financiële resultaten van de Renault Groep. De showroom aan de Leidseweg is geheel vernieuwd en voorzien van de Dacia huisstijl. Strak, eenvoudig en licht zijn de kenmerken van de showroom waarin vele nieuwe en gebruikte Dacia's staan te pronken. op doordeweekse dagen is ook de aftersales afdeling aanwezig. Werkplaats klanten worden verwelkomt door Frits Coers en weten hun Renault of Dacia in goede handen.

Nieuwsgierig geworden: in het weekend van 13 en 14 april is de officiële opening met een grote primeur: Als eerste dealer van Nederland heeft deze Stam-vestiging een Dacia Dokker in de showroom. Alleen al om deze te zien en voelen is een reis naar Utrecht waard.

Dacia Store Stam Utrecht 04

Interesse ? Schrijf je hier online in.

Hoewel het merk Dacia het in ons land - mede door de prijsstelling - niet gemakkelijk heeft, verdient het initiatief van Stam alle support en hopelijk een succesvol vervolg. Aan de kwaliteit en design van de modellen zal het zeker niet liggen en aan de inzet van de Stam-equipe twijfel ik ook geen moment.

Lees ook:

Dacia Store Stam Utrecht

Meer algemeen Dacia autonieuws vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Dokker, Lodgy en Logan MCV vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Sandero (Stepway) vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Duster (SUV) vind je Hier.

Alle prijzen en specificaties en brochures 2012 vind je Hier.

Heel veel tips, trucs, techniek, tunen en pimpen vind je Hier.

Alles over vakantie en kamperen met de Dacia vind je Hier.

Heb je tips, nieuws, (vakantie)foto’s, wijzigingen aan of een review over je Dacia Dokker, Duster, Lodgy, Logan of Sandero (Stepway) stuur ze naar:

email mcvjournaal

Sinds kort ook op twitter en facebook.

Posted: 4 april 2013 in Algemeen Dacianieuws, Dacia Dokker Tags:dacia dealer, Dacia Dokker, Dacia Special Store, Stam Utrecht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten