maandag 23 juli 2012

Dean Saunders kiest voor Dacia Duster

Tijdens de Dacia Fandag 2012 was er onder meer een optreden van Dean Saunders. Op deze Dacia Fandag bleek dat Dean Saunders veel belangstelling had voor de Dacia Duster die daar stond. Deze belangstelling werd opgemerkt door de aanwezige verkoper van Bochane en al snel bleek dat de belangstelling serieus was.

Betrouwbaar, slim en no-nonsens, dat is Dacia.

In die waarden kan ook Dean Saunders zich helemaal vinden, vandaar dat de zanger onlangs is benoemd tot officieel Dacia Ambassadeur. Dean Saunders rijdt nu zelf in een splinternieuwe Dacia Duster, waarvan hij op 6 juli de sleutels kreeg overhandigd.

Glunderend stapte Dean op 6 juli bij Autobedrijf Bochane in Boxmeer in zijn nieuwe Dacia Duster 1.6 16V Laureate.

“Voor optredens ben ik veel onderweg, dus ik ben heel blij dat ik nu het land door kan rijden in een comfortabele en stoere auto als de Duster. Deze luxe uitvoering is bovendien van alle gemakken voorzien”, zegt de winnaar van het televisieprogramma Popstars in 2011.

Dean voelt zich ook helemaal op zijn plek als officiële Dacia Ambassadeur. ‘Dacia biedt ruime, robuuste en betrouwbare auto’s aan voor een betaalbare prijs’, zegt hij. ‘Bovendien is het merk nuchter en lekker no-nonsens – net als ik!’

DeanSaunders kiest Dacia

OVER DE DACIA DUSTER

De Duster is de belichaming van alle Dacia-waarden: de robuuste cross-over biedt een ongekende combinatie van prijs, ruimte en prestaties, een lage kilometerkostprijs door zijn lage verbruik en gunstige onderhouds-intervallen, een optimaal veiligheidsniveau én betrouwbaarheid.
Met een lengte van 4,31 meter en een breedte van 1,82 meter is de Duster compact. Daardoor is hij praktisch en wendbaar in de stad en comfortabel in wat ruiger terrein. Ondanks zijn compacte buitenafmetingen biedt de Duster ruimte aan vijf volwassenen, die zowel voorin als achterin comfortabel kunnen zitten.
De Duster heeft bovendien slechts een beperkte CO2-uitstoot. De dieselversies stoten 126 g CO2/km uit in de 4x2-uitvoering en mogen daardoor het Dacia eco²-label dragen. De 4x4-versie stoot 137 g CO2/km uit.
De Dacia Duster is te koop vanaf 15.990 euro als 4x2-uitvoering. De 4x4-uitvoering is er vanaf 19.990 euro.

Dacia Duster Alain 08

Meer algemeen Dacia autonieuws vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Dokker, Lodgy en Logan MCV vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Sandero (Stepway) vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Duster (SUV) vind je Hier.

Alle prijzen en specificaties en brochures 2011 vind je Hier.

Heel veel tips, trucs, techniek, tunen en pimpen vind je Hier.

Alles over vakantie en kamperen met de Dacia vind je Hier.

_______________________________________________________________________

Posted: 24 juli 2012 in Alles over de Dacia Duster
Tags:Dacia, Dacia Duster, Dean Saunders, Popstars

Geen opmerkingen:

Een reactie posten