zondag 3 juni 2012

Dacia Fandag 2012 door bezoekers

Foto’s en tekst: Tom. Video Frits.

Een korte impressie van de Fandag 2012

Dacia Fandag 2012 Onthulling Lodgy 32Door de kou en regen was de opkomst ongetwijfeld lager dan verwacht. Toen we 's morgens het terrein op reden kwamen we helaas al een hele stoet Dacia's tegen op weg naar huis.

Gezien de vele regen die er 's morgens al was gevallen, was het maar goed dat het evenement was georganiseerd op een verharde ondergrond. Met wat zonnestralen erbij zou je je zo in een Zuid-Franse haven wanen, maar toch was het gewoon Flevoland. Hopelijk een herkansing op deze plaats in 2013 met eenzelfde leuk en compact programma. Prima geregeld door Janet en Desiree van Renault Nederland. De Algemeen Directeur de heer Jean Paul Renaux was speciaal voor deze dag (en de komende EK) gekleed in een oranje shirt.

Het aantal dealers was beperkt. Wel kwam ik Otte Jan van der Goot van Bochane Mafait Zeewolde tegen die bijzonder enthousiast was over de Lodgy en de nog te introduceren Dokker. De laatste is door zijn lijnvorming en afmetingen meer in verhouding dan de toch wat langgerekte Lodgy.

Dacia Fandag 2012 Onthulling Lodgy 31

Voor mijzelf was het de tweede primeur van de Lodgy; na enkele weken geleden de auto voor het eerst in Belgie te hebben bewonderd, was het nu voor het eerst op vaderlandse bodem. Ook leuk om de IJsrace-kampioen Dacia Lodgy Glace in het echt te zien. Bijzonder detail de ruitenwisser op het zijraam i.v.m. het vele driften van de heren coureurs. Overigens was de door Renault Frankrijk afgestuurde auto niet die van kampioen Alain Prost, maar van zijn zoon en teamgenoot Nicolas Prost.

Dacia Fandag 2012 Onthulling Lodgy 33

Tenslotte verzorgde 100% NL voor de nodige muzikale optredens die ook zeker in de smaakvielen bij jong en oud. Want op de foto met je grote fan Dean Saunders kan ook niet iedere dag.

Dacia bedankt en tot volgend jaar.

Dacia Fandag 2012 Onthulling Lodgy 34

NB: Dean Saunders wil zijn vriendin Dacia laten rijden. Met de gezinsuitbreiding aanstaande is haar Fiat 500 te klein en zelf vindt ze de Duster een koele auto. Natuurlijk - als een echte VIP - moet er natuurlijk wel over een leuke korting worden gesproken.

Wil je ook je foto’s en verslag van deze Dacia Fandag op de site zien, stuur het dan naar:

mcvjournaal email

Meer algemeen Dacia autonieuws vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Logan MCV en de Dacia Lodgy vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Sandero (Stepway) vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Duster (SUV) vind je Hier.

Alle prijzen en specificaties en brochures 2011 vind je Hier.

Heel veel tips, trucs, techniek, tunen en pimpen vind je Hier.

Alles over vakantie en kamperen met de Dacia vind je Hier.

__________________________________________________________________

Posted: 3 juni 2012 in Daciameetings
Tags:Dacia Fandag 2012, Dacia Lodgy Glace, Dean Saunders

Geen opmerkingen:

Een reactie posten