vrijdag 12 augustus 2011

Binnenkort: Dacia NK Kitesurf 2011

Dacia sponsort van 2010 tot en met 2012 het Nederlands Kampioenschap Kitesurf. in september of oktober 2011 wordt dit kampioenschap gehouden bij voldoende wind.

Aan dit kampioenschap doen een aantal wereldtoppers mee.

Dacia NK kitesurfen 2011 03-Persbericht-

Dacia NK Kitesurf 2011 belooft mooie strijd te worden.

Het Dacia NK Kitesurf 2011 beloofd een spannend evenement te worden. Momenteel staat de Nederlander Youri Zoon aan kop in het klassement om het wereldkampioenschap. Maar Kevin Langeree, terug van een langdurige blessure en de wereldkampioen van 2009, heeft deze week zijn rentree gemaakt in de Worldcup en direct laten zien dat hij het stuntvliegeren te water nog niet verleerd is.

Zoals in de afgelopen jaren zal het Dacia NK Kitesurf in Scheveningen gehouden worden, op het strand juist ten noorden van de havenpier. Het evenement wordt op afroep georganiseerd, wat betekent dat er een viertal weekeindes gepland worden, en het eerste weekeinde waarop er voldoende wind verwacht wordt, zal het evenement plaatsvinden. Deze weekeinden zijn 3-4 september, 24-25 september, 1-2 oktober en 22-23 oktober. Op de donderdag voorafgaand aan elk weekeinde wordt bepaald of de windvoorspelling goed genoeg is.

Met het goede presteren van Zoon, de rentree van Langeree, maar zeker ook door deelname van Nederlands Kampioen 2010 Bas Koole, Nederlands Kampioen 2009 Klaas Einte Adema en coming man Jerry van de Kop belooft het Dacia NK Kitesurf 2011 een mooie strijd te worden. Bij de dames is regerend kampioen Jalou Langeree favoriet, maar met name Lisa van Ginkel liet vorig jaar zien enorme progressie te hebben gemaakt en werd verassend tweede. De vraag is of zij deze lijn heeft kunnen doorzetten en Jalou dit jaar van de troon kan stoten.

Meer informatie: www.nkkite.nl en www.exventure.nl.

Wil je een weekend lekker uitwaaien en ook nog spectaculaire acties zien op het strand van Scheveningen, is dit evenement zeker aan te bevelen.

Dacia NK kitesurfen 2011 01

Meer algemeen Dacia autonieuws vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Logan MCV vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Sandero (Stepway) vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Duster (SUV) vind je Hier.

Alle prijzen en specificaties 2011 vind je Hier.

Heel veel tips, trucs en techniek vind je Hier en alles over tuning Hier.

Alles over vakantie en kamperen met de Dacia vind je Hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten